За нас

Фабрика Тони-К е oснована през 1994 г. Днес фабриката разполага с 11000 кв.м площ и с персонал от 320 човека. Средно дневно производство около 25 000 броя мъжко, дамско и детско бельо и трикотажни облекла Ръководните кадри са с опит и квалификация, която гарантира организация, производителност и качество, отговарящо на европейските норми.

Управлението на фирмата е ясно структурирано в тристепенна производствена структура. Високо квалифицирани, с висше образование и с дългогодишен международен опит кадри координират усилията на 320членния колектив на фабриката.

Фабрика Тони-К е специализирана за индустриално производство на бельо и трикотажни изделия.

Фирмата притежава сертификат ISO 9001:2000, OEKO-Tex Std 100 и СМЕТА сертификат, гарантиращ спазване на кодексиалните и морално-етични норми, охраната на труда, борбата с наркотрафика, контрабанда и тероризъм.

Тони-К има договори за поръчки на готово бельо с най-известните марки бельо и трикотаж в Западна Европа, като ДИМ, Плейбой, Абсорба, Фила, Йодис, Оминем, Зание, Кидилис, Нур Дер и много други. Като оторизиран производител на бельо с марка „ДИМ“ Франция сме достигали производство от 1 000 000 изделия/ месечно.

 

ПРЕДИМСТВА ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО СЪС ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ партньори

 

Конкурентността на нашите изделия в сравнение с тези на азиатски производители е

Компанията "Тони'К" спазва всички закони и наредби на Европейското законодателство.